Oferta dhe Sene tjera.!
                                                                                         
   Oferta per inqizimin e kang`ve :
   1 Inqizim në 0280 sound kushton 20 Euro.. mundeni me ndëgju kangt me qfar
kualiteti jan nqofse pelqeni kualitetin e inqizimit mundeni të kilikoni tek faqja 
"CONTACT" dhe mund të paraqiteni si myshteri i yni,ku aty e shkruani e-mail-in
ne do te bëjm add edhe mirremi vesh rreth  inqizimit..!
 
Oferta per Instrumentale (melodia):
   1 Melodi tek 0280 sound kushton 15 Euro..Mundeni gjithashtu të porosit por
kjo kushton 20 Euro. Instrumentalet punohen nga vet dora e WHP (White Hot
Production) nuk permban asni kopjim asni imitim. Kush është i interesuar per
instrumentale mundeni të na shkruani koment tek faqja "CONTACT"  kuu atyh
shkrun qfarë kerkoni...
Oferta për Texte :
Ni Text te 0280 SOund kushton 10 Euro..
Kto TEXTE shkruhen nga wet kryt (hehe) e Examinne-s.[ku muni me porosit qfar përmbajtje me pas texti]
Textet nuk përmbajn kopjim prej texteve tjera..
Kush është i interesuar  për Texxte mundeni të na shkruani tek faqja "CONTACT" ku aty muni mu informu më shum .... 
The Little's | 0280 Sound |
Make a Free Website with Yola.